Aftershokz

Adres:
Nijverheidstraat 12 A | 2984 AH | Ridderkerk

 x 

Winkelwagen is leeg

 

Banner 4

 

De Aftershokz manier

Beengeleiding is een natuurlijk onderdeel van de hoor proces-geluid beweegt zich via onze trommelvliezen en botten tegelijkertijd. We hebben dit concept meegenomen naar het volgende niveau door de ontwikkeling van een suite van gepatenteerde audio technologie en design patenten. Het resultaat: een hoofdtelefoon die een ongeëvenaard bewustzijn en comfort leverd.


HOE WERKT HET

Aftershokz gebruikt een paar transducers (Een transducer bestaat uit een piëzokristal dat door middel van elektrische spanning een ultrasone geluidsgolf teweegbrengt) om de muziek naar je hoofd over te brengen. Met een transducer aan elke kant van je hoofd worden trillingen veroorzaakt, die het geluid via je huid overbrengt vanaf de huidoppervlakte. Dit contactpunt maakt het mogelijk voor de headset om het geluid over te brengen naar je schedel. Door de trillingen wordt geluid vanaf je jukbeen naar je binnenoor gezonden, zodat het geluid het slakkenhuis bereikt zonder je trommelvlies te gebruiken.

 

Levering BENELUX

op alle orders vanaf € 49.95

 

Geld terug garatie

zonder enige vraag.

 

24/7 klantenserice

Heeft u vragen? Bel ons (engels)

In de MEDIA

 

Technology AFTERSHOKZ

Transducers begeleiden mini trillingen door de jukbeenderen naar de innerlijke oren, het leveren van geluid zonder te sluiten of ze te bedekken.

Hoofdtelefoon die ongeëvenaard bewustzijn en comfort situational te leveren.

AfterShokz brengt gepatenteerde beengeleiding technologie, in eerste instantie ontwikkeld voor militaire speciale operaties en rechtshandhaving in 2001, de dagelijkse sport, mobiel en gaming koptelefoon. AfterShokz biedt de consument een meer comfortabele, gezonde en veilige luisterervaring met drie modellen van oor-free hoofdtelefoon: AfterShokz Sport, AfterShokz Mobile en AfterShokz Game. In tegenstelling tot conventionele hoofdtelefoons en oordopjes die de trommelvliezen te gebruiken om geluid te zenden, AfterShokz zendt geluid via jukbeenderen van de luisteraar naar het binnenoor, volledig worden genegeerd het trommelvlies. AfterShokz Sport en AfterShokz Mobile werd gelanceerd in juni 2012 met AfterShokz Game later in 2012.

 

Over ons

AfterShokz brengt gepatenteerde beengeleiding technologie, in eerste instantie ontwikkeld voor militaire speciale operaties en rechtshandhaving in 2001, de dagelijkse sport, mobiel en gaming koptelefoon.

Contact

Adres:
Nijverheidstraat 12 A | 2984 AH |  Ridderkerk

Email:
info@aftershokz.nl

 

JUMP TO TOP

Save 30

Onze speciale aanbiedingen!

Lees verder

XMAS Verkoop